marți, 3 noiembrie 2009

AH1N1

Am observat ca mai toata lumea vorbeste despre gripa porcina. La facultate chiar si decana ne-a zis sa avem grija, cu porcii nu te pui! Are site si unii au facut si o balada:

Balada gripei porcine


Cred ca vine sfarsitul lumii! Eu asa zic! Pai astia in Parlamentul Romaniei se bat si se injura, criza financiara este deja instalata fara nici o rusine din partea ei, la tv numai balarii, emisiuni cu tate si buci, violuri si crime, firmele dau faliment, creditele inaccesibile, de programul -Prima casa- nici nu mai vorbesc si multe multe altele...Acum si gripa asta porcina dupa cea aviara, ne-a invadat tara. Cica din Mexic a pornit totul.

Partea proasta este ca am racit si partea buna este ca maine stau acasa...

Cum mie mi-a placut georgafia (Romaniei) in liceu am hotarat pentru cultura mea generala sa invat toate capitalele tarilor! Ca sa ma laud un pic, la bac am luat 9.90 la georga. Eu sustin ca am facut totul perfect si mi-a scazut din cauza scrisului, nu tocmai frumos al meu :))

...si daca fac febra, e de porc!

Aveti grija!

Ceau pa!

Un comentariu:

  1. Asa de rau nu a mai dus-o demult aceasta tara. Totul merge prost, avem niste parlamentari la putere de toata jena, mi-este rusine ca traiesc intr-o tara ca si asta. Ideea este ca e vina populatiei, care nu merge la vot, dau dovada de lipsa de interes, fata de viitorul acestei tari. Cat despre "gripa porcina", o alta manifestare politica, care ne induce in eroare. Eu va dau un sfat, nu va vaccinati, o faceti degeaba. Cum a zis mai sus domnisoara Adriana, parca vine sfarsitul lumii, dar nu mi-ar parea rau, ar fi mai rau daca am continua in toata mizeria asta, si nu s-ar reglementa lucrurile.

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti parerea!