vineri, 9 mai 2008

NU critica inainte sa cunosti!!!

Foarte multa lume critica o persoana inainte sa o cunoasca.
Adica: Uite ce a facut X sau Y, dar de ce a facut asa, dar de ce nu a facut altcumva, dar de ce se imbraca asa, dar de ce reactioneaza asa, dar de ce face asa, dar de ce...si lista poate continua. Cine suntem noi sa criticam o persoana chiar si cunoscand-o?!

Fiecare face ce vrea cu viata lui! Adevarat, atata vreme cat nu ne afecteaza pe noi.

Am auzit multa lume pe strada si nu numai, comentand despre anumite persoane publice (vedete). Daca nu cunosti o persoana de ce sa comentezi urat despre ea? Anumite persoane publice chiar nu se considera "vedete", pur si simplu sunt niste oameni normali.

De exemplu, Andreea Marin Banica. Sunt destul de multe exemple pe care as putea sa le dau dar povestea aceasta m-a enervat la culme. Nu sunt un fan al Andreei dar pur si simplu m-a uimit o anumita jurnalista, intr-o anumita emisiune in care zicea, nu mai stiu fix cuvintele, zicea asa: "De ce nu isi arata Andreea Marin copilul? Era asa de suparata, ca asta e meseria ei si trebuie sa afle tot mai multe despre aceasta. Ca de ce si-a botezat fetita in casa si nu la biserica, ca de nu a facut altfel...etc".

Este alegerea fiecaruia sa faca ce vrea! Sa isi arate copilul cand vrea si sa si-l boteze unde vrea. Atata tam-tam s-a facut cu povestea aceasta, inteleg anumite "vedete" vand, dar lasati-le sa imi faca viata cum vor, nu le mai criticati si hartuiti! Ati observat ca si-a aratat copilul pe coperta acelei reviste, doar nu il tinea in casa pana la adanci batraneti, nu?

Din pacate, scandalurile si criticile conteaza mai mult decat faptele bune!

Invatati sa nu mai criticati, face rau la sanatate! Nimanui nu ii place sa fie criticat, voi de ce sa criticati?

Trebuie sa invatam, sa criticam pe cineva care nu a facut o fapta buna, nu pe cineva care isi traieste viata cum vrea el si nu cum vreti "voi"!

Si pana la urma...cu o floare (acest comentariu, mesaj, articol cum vreti voi sa-l numiti) nu se face primavara!

Gandeste liber!

2 comentarii:

  1. Populatia barfitorilor a devenit mai mare decat cea a oamenilor ...

    frumos articolul :) &keep on going ! multumesc de incurajare si de vizita pe blogul meu ! te mai astept ! ;;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc! si eu te mai astept pe aici...:)

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti parerea!