duminică, 7 februarie 2010

Libera....la mare!?!

Libera sunt, dar oare ma pot duce la mare? Este o intrebare de baraj!

Sambata a fost ultima zi/dimineata de stres. Ultima dimineata in care mi-am pus telefonul sa sune la ora 6. Ultima dmineata cand am fost la examen, ultima dimineata, ultimul examen! Apoi am ajuns acasa, am mancat si am pornit spre ikea. Am cumparat diverse, nimic in mod special sau de care aveam nevoie. Am ajuns tarziu acasa, nu eram deloc obosita. Adica, eram atat de obosita incat nu mai simteam. Daca ma puteam in pat sa dorm, nu puteam. Daca ma asezam in fata televizorului sau a calculatorului, imi eraq somn. Ma incercau o gramada de stari. Cum spunea cineva, stare de nestare :). In sfarsit am adormit pe la ora 11, cu greu...Bineinteles, azi vroiam sa ma trezesc dupa ora 10. Nici nu vroiam sa am uit la cat este casul cand mi-au dat ochii. Dar m-a dat de gol oglinda de pe hol, uitandu-ma in ea am vazut ceasul de pe perete. Era ora 8. Pff, m-am pus in fotoliu si am adormit acolo :)), am dormit mai bine ca in pat, mai bine ca in asternuturile alea noi de la ikea!

Azi ce am facut? Pai am vrut si eu sa ies afara sa ma tund, sa ma duc la un film si sa ma intanlesc cu fetele. Dar ce sa...cand am vazut ce viscol e afara, am zis ca-i normal doar este iarna, nu? Nu ma mira cu nimic faptul ca se razbuna iarna pe noi, cand eram in octombrie si era vreme de stat in tricou, cum era? Aaaa?

Se zice ca pe 2 februarie cand ies ursii din barlog, daca isi vad umbra inseamna ca o sa fie iarna lunga. Dar am o intrebare intrebatoare, de unde si pana unde stiu ursii data fixa de 2 februarie si oare daca isi vad umbra se sperie de intra iar in barlog?

-Ba, care ti-ai vazuat ma umbra?
-Eu nu!
-Sa nu ma minti!
-Nu, sefu! Nu te mint!
-M-am saturat sa tot stau in barlogul asta...
-Sefu...pot sa vin pana la tine?
-Hmmm...de ce?
-Poate la tine-i mai cald.
-Hahahah...ce sa...cald? Auzi, dar la tine cum e?
-Hai! Dar sa te descalti la intrare!
-...
-Sefu, dar e pute asa?
-Picioarele sau...
-Sper sa fie picioarele!

Mi-e somn si nu stiu ce scriu aici, sper sa nu trebuiasca bulina rosie, astept reclamatii! :))

Azi mi-a facut mama dovlecei umpluti cu ciuperci si cascaval la cuptor. O Minunatie!!! Vreti reteta, spuneti cuvantul magic! :D

O melodie care ma duce cu gandul la primavaravaravara...



Vacanta si mult mult somn!

5 comentarii:

  1. noapte buna, este cea mai potrivita urare pt tine :))

    pup

    RăspundețiȘtergere
  2. daca nu iti schimbi avatarul de pe blogspot nu o sa mai treaca iarna asta :-<

    tot ce se intampla in Romania depinde de tine!

    RăspundețiȘtergere
  3. buna buna,m-am mutat in casa noua,asta daca vrei sa modifici si la tine in blogroll,eu te-am trecut deja :)te astept la mine acasa
    http://toane.net/
    Sa ne citim cu bine!

    RăspundețiȘtergere
  4. as fi luat ursul din barlog si-as fi plecat la Eforie...

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti parerea!