marți, 26 ianuarie 2010

Mi-e dor de mare!

 Visez ca sunt la mare, pe plaja... Marea ma astepta, stie cat imi place sa ma balacesc! Calc pe nisipul fierbinte si simt soarele care ma bronzeaza....

Orice fac, orice aud, orice simt, orice ma duce cu gandul la mare! Sa fie vara si sa fiu la mare! Sa-mi dea cineva una, sa-mi revin! Suntem in 26 ianuarie, mai am 3 examene si de luptat cu inca o sesiune si o licenta!



Mai bine las visele pentru la noapte, ascult piesa asta in timp ce-mi beau cafeaua cu frisca ( ca daca eram la mare, beam ceai verde cu gheata ) si ma apuc de invatat!

vineri, 22 ianuarie 2010

Me & Obama!

e ma distreeeeez, nu mai pot de ras! Incredibil...dansez cu Obama!

Personalize funny videos and birthday eCards at JibJab!

Robbie Williams - She's The One

vineri, 15 ianuarie 2010

Mihai Eminescu (1850 - 1889)

De câte ori, iubito...

De câte ori, iubito, de noi mi-aduc aminte,
Oceanul cel de gheaţă mi-apare înainte:
Pe bolta alburie o stea nu se arată,
Departe doară luna cea galbenă - o pată;
Iar peste mii de sloiuri de valuri repezite
O pasăre pluteşte cu aripi ostenite,
Pe când a ei pereche nainte tot s-a dus
C-un pâlc întreg de păsări, pierzându-se-n apus.
Aruncă pe-a ei urmă priviri suferitoare,
Nici rău nu-i pare-acuma, nici bine nu... ea moare,
Visându-se-ntr-o clipă cu anii înapoi.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Suntem tot mai departe deolaltă amândoi,
Din ce în ce mai singur mă-ntunec şi îngheţ,
Când tu te pierzi în zarea eternei dimineţi.


Imi place poezia asta foarte mult! Nu are legatura cu nimic, pur si simplu imi place, ma duce intr-o anumita stare! Am o groaza de invatat asa ca trebuie sa-mi pastrez starea asta de acum, cu chef de invatat!

Week-end frumos!

marți, 12 ianuarie 2010

Ce-mi doresc de la 2010?

Pai imi doresc asa:
  • Sa fiu sanatoasa, fericita si iubita!
  • Sa trec cu bine peste cele 2 sesiuni si cu foarte bine peste licenta ce vine!
  • Sa ma inscriu la master!
  • Sa ma angajez undeva, oriunde dar sa fie pe placul meu!
  • Sa primesc de ziua mea, ce-mi doresc eu de foarte mult timp, un laptop al meu si numai al meu! Sau daca nu primesc, macar sa mi-l cumpar eu! Dar daca nici nu mi-l pot permite, o sa-i zic Mosului! Nicolae si apoi Craciun!
  • Sa ma asez la casa mea, oriunde ar fi!
  • Siiii, si sa am timp sa scriu pe blog!
  • METALLICA in iunie, este posibil chiar de ziua mea!!!
Daca am uitat ceva, completez pe parcurs! Fix din seara asta incep cu seriozitate a invata pentru primul examen care estee luni. Tineti-mi pumnii ca anu' asta e de invatat! Pe bune!

Zile frumoase!

luni, 4 ianuarie 2010

Bucuresti

Am ajuns acasa...

Am venit pe autostrada soarelui si a fost tare soare dar cu -8grade, nu am mai intanlit asa ceva! Nici bine nu am ajuns ca am si luat o cazatura in fata blocului unde era gheata-sticla, nu gluma. Apoi am fost la florarie sa-i cumpar mamei mele cel mai frumos buchet de flori pentru ca azi este ziua ei! Asa ca la multi ani, mama! De maine ma duc la facultate. Abia astept! :( Acum ma duc sa-i pregatesc memei mele ceva de papa si sa aranjez masa din sufragerie, ca doar e sarbatoare! Ma simt ca un copilas emotionat care pregateste o mare surpriza asa ca ma duc, dar va urez un sincer si pe bune, noapte buna! :)

Pup mami!

duminică, 3 ianuarie 2010

Intorsu-m-am...2

27.12.2009, ora 8 dimineata plecam spre Sinaia.

Am plecat putin adormiti, dornici de distractie si cu cer senin, dar peste 30 km a inceput sa ploua si asa a tinut tot drumul. Nu am mers suficient de tare, in loc de 5-6 ore cat preconizam am facut putin peste 7 ore. In masina eram 4 adulti si 2 copii (copii prietenilor nostrii). Ne-am ratacit putin prin Slobozia si Ploiesti dar ajunseram cu bine in Sinaia pe la ora 15 si.



Ninge atat de frumos cu fulgi mari...Dar de acum incep peripetiile! Vila Ioana era la mama draculu' si nici nu stiam cum sa ajungem acolo. Sunam la asa zisi proprietari si aflam ca trebuie sa urcam pe langa Hotel International si sa mergem (cica)drept...zis si facut, numai ca nu puteam urca cu masina. Am tot incercat sa urcam impinsi de alti turisti, cauciucurile de iarna nu faceau fata la ce gheata era pe jos. Punem lanturile. Ne-am chinuit sa le punem, aveam cric dar ce..sa ne luam dupa instructiuni le-am pus fara. Reusim sa urcam. Apoi ne dam seama ca nu pe acolo trebuia sa urcam, era drum cu sens unic. Pff, intoarcete si intra pe alt drumm care era si mai nasol adica plin de zapada si gheata...De la Pensinunea Pinului nu mai puteam urca cu masina. Noroc ca ne-au lasat sa lasam masinile in parcara lor. De acolo asa zisul proprietar a venit cu un monstru de masina si ne-a carat bagajele (nu putine). Am mers pe jos cam 1 km pana la cabana. De fapt vila, nu cabana. O minunatie! Vila visurilor mele, in caz ca nu aveam visuri cu vile la munte, acum am!

A doua zi plecam  pe partie la 1400m. Am uitat aparatul foto si nu ma lasa nimeni sa ma intorc dupa el. Nu-i bai! Urcam cu telecabina, ca era "oarecum" apropae de noi. Bine, de la vila pana la telecabina am mers cam 2 km pe jos, in caz ca nu s-a inteles. La 1400m era viscol. Am stat putin, ne-am dat cu saniile, hi hi hi, ha ha ha si hai sa ne intoarcam. Urcam in telecabina, zambitori si dornici sa mergem la Alex, restaurantul unguresc sa mancam ca ne era tare foame, pe la jumatatea drumului ne oprim deasupra padurii. Suna telefonul (din telecabina) nu mai putem avansa ca nu s-a asezat sau nu sta firul de la viscol. Ma rog, am stat cam juma de ora agatati acolo pana cand ne-am intos de unde am plecat, am luat un om de-a lor deasupra telecabinei ca sa aseze firu. Bineinteles ca nu ne-am speriat, eu eram dornica de aventura si imi imagineam ca vine cu elicopterul sa ne ia sau ca o sa coboram ca alpinistii...cred ca ma uit la prea multe filme :))! Am coborat cu bine dar cu urechile infundate.

M-am indragostit de canii astia care ne trezeau in fiecare dimineata, erau bestiali! Mai stateau si la poza...




Aici eram in parc in Sinaia. In prima poza se vede umbra de la lant :)) cand am vazuat poza nu stiam ce am pe fata, m-am speriat! :))



Vedeti ceva mic si negru cu mainile in sus? Eu sunt! :)) In fiecare seara pe la 10 ieseam sa ne dam cu saniile chiar lanag vila. Era o gheata pe jos de te duceai cu sania de nu te mai intorceai...



Ne-am distrat super tare dar nu erau de ajuns cele 2 peripetii, a trebuit sa mai fie una. Cand sa iesim din Sinaia se auzea la roata un bocanit. Ce sa fie si ce sa fie, nu putem pleca asa, intoarcem la prima intersectie si oprim la o benzinarie + vulcanizare. Un pustiulica ne rezolva problema care era super nasoala. Daca mai mergeam 1 km, sarea roata si ramaneam fara lichid de frana. Sper ca m-am exprimat corect :D Pe langa peripetiile astea am avut si noroc! Drumul de intoarcere a fost mai scurt dar noi l-am simtit groaznic de lung!

30.12.2009 acasa!

Stii, se spune ca atunci cand pleci in vacanta te duci sa te odihnesti. Eu am avut o vancata plina! De la problemele cu codul galben, cum nu se circula in tara, la imormantarea bunicului, la peripetiile pe care le-am intanlit acum...ma simt super obosita!

Nu am zis nimic de revelion. Ne-am distrat super tare! Am mancat mult si am dansat pe n stiluri de muzica. De la Metalica, Fara zahar, Votaj, Vama- Tata taie porcul, , Brasoveanca, Populara pana la  Crazy Frog - In the House si Dansul pinguinilor . Nu, nu este manea este un super dans!!! :)) Daca sunteti cuminti o sa pun si filmuletul cand dansam noi, cu toate ca este cam personal! Ma mai gandesc...!

Poze o sa mai postez cand o sa intru in posesia lor! Acum am nevoie de mult somn!!!

La multi ani si un 2010 super frumos! Pe bune ca va doresc asta! :)