sâmbătă, 29 noiembrie 2008

Mare ti-e gradina, Doamne!

Am primit un mail haios azi, care continea urmatoarele poze:






Care din metodele de mai sus le ati incerca?

vineri, 28 noiembrie 2008

Reintanlirea cu muzica veche...

Ieri, mai precis aseara "am incins" YouTube ul cautand melodii straine dintre anii 1990 si 2000, am gasit multe de care uitasem, am salvat in jur de 50 de piese dintre care si piesa urmatoare care imi place si acum foarte mult :)

Snow - Informer


Cine isi mai aduce aminte de piesa asta?

joi, 27 noiembrie 2008

Evanescenes - my immortal

O melodie care "m a marcat" candva...

luni, 24 noiembrie 2008

Doneaza o carte!

"Ai carti pe care nu le mai folosesti? Atunci doneaza-le copiilor orfani! La Teatrul Odeon, Teatrul Act, Teatrul de Opereta, ceainaria Serendipity si libraria Eminescu, se aduna carti pentru copiii cu care soarta nu a fost atat de generoasa. Iar daca scrii titlul lor si numele tau pe o lista vei vedea unde au ajuns cartile donate de tine accesand site-ul: www.cartipentruorfani.ro."

Ei bine acestea sunt cartile pe care le voi da mai departe. V-a sfatuisc sa faceti acelasi lucru!

SURSA: pe tocuri.ro

joi, 20 noiembrie 2008

Slipknot - Vermilion pt 2

Este o melodie superba care imi place foarte mult, doar ca videoclipul este cam dur...

marți, 18 noiembrie 2008

In redactia "Pe tocuri"

Dupa cum spuneam ieri, fericire mare in platoul Megastar dar fericire mare si duminica pentru ca am avut ocazia sa stam de vorba cu Andreea Raicu. Ne am strans frumos vro zece fete la redactie, fete care sunt foooarte de treaba, am ramas prietene si vro doi baieti de care am glumit putin pe seama lor pentru ca nu era "Pe tocuri" :)

Acolo cinci fete sau doamne mai bine spus ne au asteptat...neasteptat de frumos. Cu cafea, prajituri si produse de patiserie. Vine Andreea, face cunostinta cu fetele ce nu au venit la Megastar si incepem discutia. Care discutie? Pentru ca toate aveam emotii si nimeni nu intreba nimic. Andreea mai curajoasa a inceput sa ne intrebe, tot ea a spart gheata si cu gustatul din toate bunatile de pe masa. A gustat din toate cate putin fara sa faca mofturi, ca un om normal. O mica paranteza, pentru cei care nu stiau si vedetele sunt oameni si poate fac lucruri mai normale ca noi, inchidem paranteza :)

La sfarsit am primit mici atentii de la Andreea si redactie, o borseta cu cateva produse DOVE, cadou doua reviste pe care le avem deja, prima a carei coperta este cu Andreea, cea actuala si o carte cu dedicatie: "E darul Andreei Raicu pentru tine. Primeste l insotit de gandurile mele bune!" Pe tocuri by Mihaela Nicola. O carte de viata, am citit cateva pagini bune si deja am ramas cu o impresie despre viata pe care nu o stiam pana acum, dar o sa povestesc despre carte si o sa postez cateva fragmente, dar asta la momentul potrivit.
Micul filmulet de care ziceam ieri se afla pe site ul revistei, chiar aici. Am facut multe poze iar celel mai reusite au prioritate:

Ce frumos...mai are rost sa ma prezint?
Toata gashca :).
Toata gashca + fetele din redactie.

luni, 17 noiembrie 2008

In platoul MEGASTAR

Nici nu stiu cu ce sa incep! Un week end de neuitat este putin spus. Sa incep prin a povestii cum am ajuns in platou. Prin iunie am intrat din greseala pe siteul Pe tocuri si am vazut un anunt cum ca lunea de la 11 dimineata intanlire pe chatul siteul cu Andreea Raicu. Si am intrat sa vedem daca este adevarat. Ei bine era adevarat. Dupa cateva luni bune de vorbit pe chat, ne am imprietenit nu numai cu Andreea ci si cu fetele din comunitate care sunt fooooarte de treaba si ma bucur ca le am cunoscut dar mai multe povestesc maine. Asa ca am propus sa ne intanlim, a acceptat si iata ca ne am intanlit. Andreea a acceptat cu usurinta pentru ca vroia sa ne cunoasca. Dupa cum zice chiar ea pe blog ei. Acuma noi am zis daca tot ne intanlim ce ar fi daca ne rezerva niste locuri la Megastar. Zis si facut. Asa, am ajuns in platoul Megastar. Era prima data cand mergeam intr o emisiune in direct. M am intanlit cu fetele de pe chat acolo si am intrat primele in platou. Am stat in al doilea rand chiar in fata juriului. Acum urmeaza niste poze, nu toate au iesit bine pentru ca nu puteam sa le fac cu blitz, dar le am ales pe cele mai bune:

In primul rand sa incepem cu platoul megastar.
Un platou mic si un mic secret: am inteles ca se folosesc niste efecte speciale pentru ca la tv sa para platoul mai mare. Camere de filmat, cabluri, oameni cu casti+microfoane care comunicau cu regia, repetau ca totul sa iasa perfect. Si a iesit!
Intanlirea cu Andreea Raicu a fost speciala. Este atat de tandra, calda, finuta, copilaroasa si matura in acelasi timp. Ma bucur tare mult ca am cunoscut o!
Aici domnul aplecat din imagine nu ii masura picioarele Andreei si nici nu i le admira ci facea niste semne cu markerul. Pana la urma, el stie mai bine ce facea :)
Ei bine domnul acesta care coordona el pe scena era tare dragut si avea un tricou cu Metalica super tare.
Imi pare rau ca nu am apucat sa fac poze cu fiecare membru al juriului. Sunt niste oameni foarte de treaba! In pauze acestia plecau de la masa si de alergat dupa ei nu am facut asta. Adrian Despot la un moment dat vorbea la telefon pe hol si nu am vrut sa l deranjez, dar uite ca a trebuit sa plec...dar am poze cu el de la concerte.

Andi, Razvan si Alex am uitat sa le fac poze dar am gasit eu una...Melodia super dar nu prea au avut mult de cantat oricum cat au cantat a sunat ok, mi au placut costumele (tuturor concurentilor)dar si miscarile pe care le au facut.

Brigitta, Mihaela, Deea, Loredana nu mi au placut deloc, ele chiar nu au cantat deloc bine si au dat vina pe piesa. Mie piesa oricum nu imi place dar acum este un concurs si trebuie sa te adaptezi. A…dar melodia superba de la duel au cantat o foarte frumos. Sunt micute de inaltime, ca si mine de altfel si se vede ca sunt nebune ca si mine de altfel :))
Jo, Raluca, Laura mi au placut, oricum ma asteptam la mai mult din partea lor, fetele arata foarte bine si chiar Raluca mi a zambit si a fost pe faza cand i am facut poza, cum sa nu apara ea frumos in poza…Am si un mic filmulet dar nu vrea sa se salveze...
Nick, Daria, Cristina recunosc cu mana pe inima ca mi au placut si cum au dansat chiar nu au exagerat, pai era o piesa pe care nu puteai sa stai ca o piatra, nu? Si nu cred ca au exagerat cum zicea Mazilu, hai ca la dans ma pricep si eu. Dar cum au cantat nu trebuie sa te pricepi foarte bine ca sa iti dai seama ca au falsat. Uitasem de Nick, foarte tare!
Claudiu, Amir, Mihai, ce sa mai...Mihai a evoluat foarte mult, dar din pacate Amir este constant. Foarte frumosi baietii in realitate, nu ca la tv nu ar fi la fel :) Pe hol la sfarsitul emisiunii a trecut Claudiu pe langa mine dar nu mi a trecut prin cap sa facem o poza, eram asa de obosita si ma durea capul foarte tare incat...
Cristina, Oana, Paula, Bogdan nu mi a placut sub nici o forma, nu stiu de ce mai ales cand au cantat melodia de final, Cristina a tipat mai mult decat sa cante zici ca intrase dracu’ in ea asa facea pe scena. Era momentul sa iasa din concurs.

Aici era spre final, cand toate grupurile erau in platou, asteptau decizia publicului. Am prins doar cele 3 grupuri. Coincidenta grupurile care imi palc mie era asezate in asa fel sa le fac eu poza :), cealalta poza cu ceilalti nu a iesit deloc bine.
Dan Fintescu discuta cu Andreea pe scena, am vrut sa l strig dar a plecat in graba. La terminarea show lui l am vazut pe hol chiar cand plecam, l am intrebat daca facem o poza si a zis ca se grabeste si ca revine, dar bineinteles ca eu eram asteptata si trebuia sa plec. Cred ca se grabea ca sa intre in direct pe KissFM ca dupa orice emisiune. Nu m am suparat, nici nu aveam de ce dar era frumos sa vb putin deoarece fiind un mare fan al emisiunii si al blogului sau...Data viitoare, am de gand sa mai ma duc pentru ca a fost o experienta de neuitat!

Cam atat! Sper ca nu am uitat nimic si pe nimeni. Maine urmeaza:
  1. Poze si impresii din redactia Pe tocuri, de la intanlirea cu Andreea!!!
  2. Un filmulet cu si despre ce s a intamplat acolo.
  3. Pana atunci, un mic articol.

vineri, 14 noiembrie 2008

Un week end de neuitat

Da, pentru mine va fi un week end de neuitat. De ce? Pentru ca voi fi in Platoul Megastar, va fii o seara foarte live pentru mine :). Iar duminica dupa amiaza o sa ma intanlesc cu o vedeta, cu cineva drag mie...Mai multe nu pot sa spun acum, dar o sa povestesc datorita cui am ajuns in emisiune, pe cine am intanlit si cum a fost, duminica seara. Si promit sa fac multeee pozeee :)

V am pupat, week end placut si voua!!!

joi, 13 noiembrie 2008

...

...visele mele se implinesc cand bat din palme sau cat clipesc, respir iubire mananc iubire va dau la toti si va molipsesc...

Acum 14 ani...

miercuri, 12 noiembrie 2008

Undeva prin vama...

Aseara...
Am adormit...
Undeva in vama...

duminică, 9 noiembrie 2008

Oamenii...

Imi plac oamenii care ...
Imi plac oamenii care fac ceva in viata, nu care asteapta ca viata sa faca ceva pentru ei...
Imi plac oamenii care au simtul umorului si inca foarte dezvoltat...
Imi plac oamenii care fac gafe, dar gafe placute dupa care sa ti aduci amintele de ele...
Imi plac oamenii care respecta si isi iubesc familia...
Imi plac oamenii care iubesc...
Imi plac oamenii care au ceva inteligent in ei, acel ceva...
Imi plac oamenii care nu se supara din orice...
Imi plac oamenii care care sunt nebuni si ciudati...
Imi plac oamenii care sunt sinceri...
Imi plac oamenii care sunt romantici...
Imi plac oamenii care rad si care fac pe ceilalti sa rada...
Imi plac oamenii care imi plac...

vineri, 7 noiembrie 2008

Glume si glumitze...

Un scotian ii scrie fiului sau:
- Iti trimit zece dolari, cat ai cerut. Dar tine minte - zece se scrie cu un zero, nu cu doi.

Culmea electricitatii: sa gadili becul si sa rada cei de la centrala.

Un tigan conducea Mertzanu` si deodata face pana de cauciuc.

Se da jos din masina sa incearca sa schimbe roata.
Un alt tigan apare si il intreaba:
- Ce faci aici mancati-as?
- Pai scot roata.
Atunci al doilea tigan sparge parbrizul si spune satisfacut:
- Gata frate, eu iau casetofonul.

Gica face poze pe malul lacului.

La un moment dat,nevasta-sa il striga disperata :
- Gicaaaa! Vino repede ca se ineaca maica-mea!
- Imi pre rau, dar mi s-a terminat filmul din aparat!

Barbatul ideal e cel care, atunci cand isi gaseste nevasta in dormitor cu amantul, spune:

- Nu va deranjati, continuati!
Amantul ideal e cel care mai poate sa continue...

Barbatii si calculatoarele sint la fel: sint greu de inteles, intotdeauna au memorie insuficienta si mereu apare ceva mai bun.

Culmea rabdarii: sa iei apa in gura si sa stai cu fundul pe aragaz pana fierbe apa!

Cum procedeaza un politist pentru a afla daca mai sunt chibrituri intr-o cutie?
Duce cutia la ureche si clatina capul.

De ce atunci cand canta Ray Charles se leagana stanga-dreapta?

Sa nu se loveasca de Steve Wonder care se leagana inainte-inapoi.

Un copil de pe strada o cheama pe maica-sa:

- Ma-a-ma-a-a-a!!!
Mai tare:
- Ma-a-ma-a-a-a!!!
Apoi si mai tare, scotand tot cartierul la geamuri:
- Ma-a-ma-a-a-a!!!
La o fereastra de la etajul 7 apare o doamna:
- Ce s-a intamplat?
- Cheama-l pe tata!

Ce intelege un barbat prin a te ajuta la cutatenie?

Sa si ridice picioarele sa poti da cu aspiratorul...

O blonda suna la gara. Raspunde operatorul:

- Buna ziua, cu ce va putem ajuta?
Blonda:
- Nu va suparati, dar cat timp face trenul de la Bucuresti la Constanta?
Operatorul:
- O secunda...
Blonda:
- Bine, multumesc!

O trupa de politisti se sduna in jurul sefului.

- Atentiune! - zice sefu`, incepem operatiunea! Potriviti-va ceasurile! E 11:48. Pentru cei care au afisaj digital: betisor, betisor, scaunel, om de zapada...




Status: BUSY (schimbare de look a blogului)

joi, 6 noiembrie 2008

Eu si natura...


Azi m a intrebat cineva daca vreau sa vina zapada.
Azi a nins, cu frunze...
Imi place toamna, imi place sa privesc vantul cand misca copacii si imi mai place vantul rece care ma trezeste. Azi am trait un sentiment superb. Pe la 9 dimineata cand plecam la facultate, adia usor vantul iar frunzele s au aliniat atat de frumos,au format un covor galben auriu peste care nu imi venea sa calc. Eram atat de fericita, de linistita si de "timida" incat imi venea sa ma descalt pentru a nu strica acea paleta de culori. M am simtit "goala" de parca nu mai aveam nici o grija, nici racita nu mai eram totul era perfect...M am asezat pe o banca si toate gandurile mele frumoase jucau leapsa prin capul meu. Si pana acum admiram natura, eram fascinata de peisajele frumoase dar azi...Nu, nu sunt nebuna poate un pic ciudata. Nu, nu sunt in perioada aceea. Nu, nu ma impresioneaza orice. Nu, nu sunt singura sau trista...pur si simplu, natura. Oare cati oameni au patit sau au simtit ceea ce am simtit eu azi? Oare mai apreciaza cineva natura? Oare mai exista cineva care este fericit din cauza naturii si nu din cauza unei genti scumpe sau unei masini tunate cu multe zerouri ? Mai exista? Am intarziat. Aveam primul curs cu decana femeie de treaba, nu a zis nimic. Mi a parut rau ca nu aveam camera foto la mine sa fac poze dar in schimb "am furat" o frunza...:)

Cine ma intelege si a patit o pe pielea lui sa ridice degetul aratator de la piciorul stang, asa o gluma pe final :)

luni, 3 noiembrie 2008

...

SCRIU...

Scriu: E toamna
Si pana termin de scris
Ma uda ploaia
Scriu: sunt trista
Si pana scriu ultima litera
Ma inunda lacrimile
Scriu: Te iubesc
Si pana sa ti-o spun
Tu uiti asta
Si totusi scriu... scriu...

duminică, 2 noiembrie 2008

Beyonce

for ... Single Ladies


sâmbătă, 1 noiembrie 2008

HAPPY HALLOWEEN!



...nu, nu sunt eu costumata de Halloween, nu va speriati :)